" A year from now you may wish you had started today "

09 November 2010

trip to PORT SAID

30/10/2010
Pada hari tersebut kami pergi ke Port Said utk membeli pakaian bagi menghadapi musim sejuk.Jarak Port Said ngan Zaqaziq ada lam dalam 180 Km kalau tak silap aku.Macam2 bayangan & andaian kami akan tempat tersebut.Ada diantaranya terbayangkan yang kami akan 'shopping' kat Shopping Complex.
left; azim,ekhwan,muttaq,aku

  Apabila sampai jer kat sana hati kami luluh hiba kerana tempatnya tidak seperti yang kami sangkakan.Hampeh betul!Yang paling 'frust' menonggeng aku lihat ialah Azim.He he he...padan muka ko expect tinggi sangat.Cam aku dah jangka dah tempat ni alang2 cam Rantau Panjang.Tapi aku rasa Rantau Panjang lagi besh dari tempat ni kot.



ni kat masjid Port Said

Apa2 pun sempat jugak aku beli beberapa helai baju sejuk,skarf dan sarung tangan.Kira okay la 2 yer...

ni time naik free utk menyeberang
Share:

4 comments:

  1. Replies
    1. shopping biasa2 je ika oii..tiqi bkn jiwa shopping..baju pon xde byk sgt ada..pakai baju sama je..ika ni msti kuat shopping kan..hehe

      Delete