" A year from now you may wish you had started today "

27 February 2011

@AKu kEliRU@

Aku memAng xkan berubah ke?Memang aku ni jenis yang tak pIkirkan pErasaan orang len ke?AKu sendiri pon xtau...Tapi pas aku pikir baLik,aku xde la jAhat sgt,cuma keAdaan yang memaksa aku...Apa yang aku mengarUt ni?Aku sendiri pon xtau...

  Apa yang aku tau dan pasti aku memang suka dia...Dah xde orang lain aku sUka melaInkan dia..pAs muLa2 aku kenal dia,aku dah jatuh hati dah...& aku pastI dia memAng seorAng yang baik dan tambahAn pula jeNis yang warAk dan kuat agamA...aKu ngan diA padAn ke??aku pun xtau...mungkIn akU akAn bersAma diA biLa akU dah cuKUp sesuAi ngan diA...apA yang akU pasti aku nak kat diA je skang...aKu ni sewEl kot...

  nApe akU cakAp sal benDa2 camnI?first of All sebab ni blog aku,so aku ada hak..kEdua sebab aku rasa legA pas post bendA yang aku nak luahKan...aku dah 20 tahun dah...daH besAr..bukan dewasa sangat,tapi aku rasa bendA yang akAn berlaKu 5-6 tahUn akAn daTang kenA plan dAh dari sEkAranG...pelajaran?AkU yaKin peLajarAn xtertanggU pun dgn benda2 camni,aku dAH mataNg pun...tahU managE diri sendIri...
Share:

0 comments:

Post a Comment