" A year from now you may wish you had started today "

27 February 2011

PLan nak bercuti kat...?

aKu dah plan baik punya...pAs exam finAl nanti(kalau lulus ngn baik,insyaALLAH),lam bulan 8 aku decide xnk balik Malaysia laa...bUkan seBab aku dah jadi si tanggang or lupa asal usul,tp sebab nk g bercuti..lawaT negara orang...lgpn dah balik ni,pastu free plak...so apa kata aku save duit tambang balik beraya kt malaysia ngan g bercuti....




kaT mana akU nAk bercuti?jeng jeng jeng...aKu nak g...athens,Greece...nape Greece?bukan sebab aku peminat pasukan bola sepak Greece mahupun awek aku orang sana tp sebAb Greece negara eropah paling dEkaT ngan Mesir....lagipOn aku check dia punYa tambAng murah ooo...paling murAh olympic airlines,lam 550 L.E ( RM 260) je satu hala!murah ooo...



  Yang jadi masalah kt mana la aku nk tido...hotel mahal doo!kalau hotel budget pon lam 20 euro satu malam...mampus aku kalau camni...lg pula,kat athens ada ke hotel budget??lagi pula kalau dah sampai sana mana la aku nak g..????dah la rakyat diorg xreti cakap omputih...lagi masalah besar sape yang nak teman aku g sana???aiseyyy ....xpe la...kalau xde sape2 teman,aku g la sorang2,la la la...



p/s ; Athens!!!tunggu!!!aku cabaq hang!
Share:

0 comments:

Post a Comment