" A year from now you may wish you had started today "

02 March 2011

Nape diaorang ni?

tAdi aku g la kat supermarkEt yang berdekatan ngan umaH aku..yElah sebElum balik Mesir nak la juga beli makanan n minuman cikit untuk dibawa ke sana...aDa la aku beLi cikit2 cAm kopi putih,indocofee & milo..bUkan apa,tapi kat sana Xde jual benda2 camni...

  then aku g la beli contact lense,pas aku masuk awek 3 orang lam kedai 2 gelak kat aku!aik!pelik..nape ni...sedara ke?aku pakai selipar kawin ke?aku pakai baju terbalik ke?lorr....3 org awek 2 sbnrnya jurujual kat kedai 2...sebab aku menarik sgt dan diorg tertarik ko bisik hati kecil aku...aku terus cool je la...

  pAs abis beli semua barang yang aku nak aku terus g kat keta..pas duduk je aku terus masuk gear & tekan minyak..then aku tgk kat jeans yang aku pakai..ya ALLAH!!!aku xzip seluar rupanya!

-THE END-


Share:

0 comments:

Post a Comment