" A year from now you may wish you had started today "

13 July 2011

Alexandria Mari! 2

11/7/2011 - ISNIN

yeah...pah bangun tdo yg xbrapa nyenyak sbb panas pd malam 2,kwn2 n aku bersiap2 di pagi yg mulia itu..utk meneruskan pengembaraan kami..he he...kat mana nk g ari ni yik?erm...survey punya survey kitaorg amik keputusan nk g kat King Farouk's..dgn menaiki tramco dan sempat makan buah langsat 2-3 bijik,akhirnya kami sampai la kt tmpt yg dituju...

  Pas bayar 6 L.E. sorang,ape lg..masok je laaa....Tmpt ni sgt2 luas,mmg letih ya amat berjalan kaki...dh la cuaca panas ...haa...tmpt ni dia cm satu kawasan yg kat dalamnya ada taman,dgn pohon2 menghijau then ada pantai yg mmg cun xhingat laa...n plg besh leh belayar,tp kwn2 n aku x g belayar sbb ari 2 nk balik dh,so,xsempat la...wuuu wuuu...

time duk tunggu tramco ttba ada pac cik nk amik gmbr ngan anak2 dia...

mmg sepanjang jln kota Alex tepi pantai...

haa...ni kat dlm King Farouk's


ni pantai kt dlm 2..mmg cun...



saja brgambar..xde niat nk masuk aaa...

ni hotel ke apa ntah..



hiii...then kami sempat gak gi shopping complex kt cini,ntah apa namanya aku pon xingat dah...xde apa yg besh pon kat sana,juz g mkn2...then apa ag,balik la...zagazig...home sweet home...insyaALLAH di masa akan dtg aku nk g jln2 kat lain lak...tata Alex!!!
Share:

0 comments:

Post a Comment