" A year from now you may wish you had started today "

03 July 2011

Exam Dah Abis lorr...

AlhamduniLLAH exam dah abis...tp aku risau gak la sbb exam agak susah,walau study kira hard dah,tp still ada yg xdpt jwb...apa2 pun aku dah malas pk panjang dah psl ni,dah bertawakkal dah,sbb aku dh buat yg terbaik...amin2...najjah..amin2...


 Cuma yg buat aku dilema skang ialah aku nk balik ke x...ermm...tiket mahal gak ya..lam rm2000 ,pastu plak aku dah balik time evakuasi ai 2,wlupun free tp aku tkt org menyampah lak tgk aku asyik balik jer...ye laa,study jauh2 tp balik cam cuti sem kt malaysia je...adoi2...tp aku cian kt mama aku la,mesti dia indu kt anak kesayangan dia ni..hi hi...apapun aku menurut perintah mama aku jer,apa pun kata dia aku sedia menjunjung kasih...tp ai 2 aku ckp kt mama aku xbalik then aku tnya ok ke,mama kataa dia xkisah pon...

  Tapi bila aku dah abis exam mama asyik tanya bila aku nak balik..bila aku jwb xtau ag blk ke x mama cm sedey je..ermm...abg aqil pon tnya bila balik..dah la aku xg kawin abg aqil...adoi...abg yang pon sama,tnya bila balik...ermm...raya kt cini?ke raya kt malaysia?kwn2 pon cam tngu aku balik bila...<bajet org penting la ni ya...

  Kalau duk kat cini aku bukan xsuka,tp sekang summer,xbesh nk g jalan2..ai 2 aku dah plan nk g jalan2 samada kt greece or turki,tp skng cuaca panas abis lorr...kuar rumah pon berpeluh dah...tapi kalau aku balik pon,pak cik2 aku xramai yg blk raya kt kelantan,sbb diorg dah blk taun lepas sempena family gathering ..so xmeriah sgt la klu aku balik pon...tp abg2 aku pula msti raya kt kg bini masing2 dl,aku cian kt mama aku n shila je tkt xde org kt umah...ermm...apa2 pon aku kena tunggu n lihat lu samada balik ke x..jauh dlm lubuk hati aku,aku nak balik jer...
Share:

0 comments:

Post a Comment