" A year from now you may wish you had started today "

11 July 2011

Warkah Untuk Kau Yang Membuatkan Aku Terseksa!

Kepada,
Si DIa yang Membuatkan Aku Terseksa!

Hei kau,
Kau memang buat aku terseksa..ah!

Kerana kau,dah abis mood aku ilang tau x!eii...geram tol la aku kat kau..abis kwn2 aku mnjadi mangsa amarah aku,so,aku yg dikenali dgn sifat cool selama ni dah jadi pemarah lak disebabkan ko..geramnyer aku kt ko..eiii...

  DItambah plak,ko buat aku tidur xlena tau!nasib baik la aku tak terbabas utk solat subuh,hua hua hua...kalau ko nak tau aku dah 3 malam termasuk malam semalam tdo pas kul 2.30 am...n lg teruk tdo aku bak kata pepatah tdo-tdo ayam...cian kt aku,tp kau...sanggup ko buat kt aku cmni yer?

  Ni pon part yang aku sedih ni,gara2 kau punya pasal jgk la aku dikatakan pendiam n murung kt teman2 aku...diorg kata aku bisu la,berdiam seribu bahasa la,org putus cinta la...n byk lg la...tp diorg xphm apa yang aku alami...kalaulah diorg dpt rasa jgk baru padan muka dioarang..ha ha ha..tp...mangsa skang ialah aku,bukan diorg,so,padan muka aku la kan..kan?hah..puas la hati ko buat aku terseksa cam gini yer??

  Paling sedih bila aku dah ilang selera makan!wuu wuu...ni part paling menyentuh perasaan aku ni..aku yg punya cool cam gini pon rasa cam nk nangis dek ko tau x...paling aku terkilan bila budak2 umah aku wt balik pizza ayam,tp aku makan sekeping pon xabis!kung ajar la diorg ni,time aku cmni la nak beli pizza la,kfc la...ooo..aku dah tau,mesti ko yang berpakat ngan diorg nk pedajal aku ya x?ciss..

  Tapi...bila aku pikir balik,ko bukan bala...ko rahmat buat diri ku...kau ,buat aku teringat akan nikmat ALLAH lantas buat aku mensyukuri akanNYA...terima krn kau dtg tepat pada masanya...ye la,selama ni aku tdo nyenyak sampai matahari terpacak atas dahi baru ingat nak bangun,tp dgn kehadiran kau,aku leh la wat tahajjud cikit,then subuh aku awal pada waktunya..dah 2,selama ni mulut ni mmg sgt2 petah berkata2 terutama duk mengata org n duk ckp benda yg xspptnya,tp bila kau muncul membuatkan aku juz ckp bnda2 yg penting n bermanfaat je...

  Paling penting nikmat makan,ya ALLAH selalu je aku xsyukur pada MU..selama ni mulut ni sepanjang masa duk mengunyah jer..tp dgn kehadiran kau,selera pon xde...so,mmbuatkan aku teringatkan akan nikmat selera makan...lg plak,ya ALLAH kau memang Maha Bijaksana dlm mengingati ku,rupa2nya dah lama sgt aku xposa sunat...ampun Ya ALLAH...tmbahan lg,skang ni dh nk dekat bulan posa kan,mmg elok sgt la agar aku training utk posa pd bulan Ramadhan...amin...

  Rupanya kau bukan si dia membuatkan aku terseksa...jadi aku kena tukar dah,Warkah Untuk  Kau Yang Membuatkan Aku Bersyukur...terima kasih duhai lidah merekah...
Share:

0 comments:

Post a Comment