" A year from now you may wish you had started today "

21 September 2011

Once Upon A Time ; diLaRaNg mEniRu!

  

  teringat la pulak time kecik2 lu,belajar malas!apa lagi,bila exam meniru la jawabnya..sibuk la duk tgk member kiri kanan,tgk jawapan la..ha ha ha..member lak banyak jenis,ada yg jenis kedekut...ada yang sporting maut beb..tp selalunya kalau yang sporting 2x5 ngan aku jgk,sama2 xblaja n pemalas!

  Aku punya habit meniru ni dr sek rendah ag...so bila masuk sek menengah tabiat buruk ni jadi makin parah la..hu hu hu..n jadi makin pro meniru...kalau time sek ren juz main tgk2 jawapan,bila masuk sek menengah dah berani exchange kertas jawapan!ha ha...berani kan?mmg la cara ni sgt bahaya,tp bila berjaya abis sebijik2 aku tiru!ha ha ha...gua tiru lu,lu tiru gua...gua backup yg lu xdpt jwb,then lu backup soklan yg gua xdpt jwb...hu hu hu...besh!

  Seingat aku la,aku susah nk kantoi meniru...aku ingat ada cuma sekali dua je aku kantoi..2 pon kena sergah gak...aku apa lagi wat2 berlakon la..aku kan pelakon handalan..." wehh,mung kecek gapo athiqi?!!!" sergah cikgu kt aku...terkejut beruk aku time 2...tp sempat cover " maaf cikgu sy tanya dio kul bapo exam abis...sy angkat tgn cikgu xpaling td"...ha ha ha..pandai x aku...

mampos aku & the gang kalau dia wat cmni...


  Bila masuk UIa jer tabiat ni terus berlarutan...tp skang aku kt mesir...dia punya dewan exam tegang giler...kawalan ketat beb...so aku xleh meniru dah..aku kena survive sendiri...bila aku tau xleh meniru baru la aku study baik2..he he he...moralnya;meniru la puas2 time sekolah,sbb nati masuk U xleh meniru dah..kalau meniru kena halau tau...hu hu hu...
Share:

0 comments:

Post a Comment