" A year from now you may wish you had started today "

02 October 2011

Ajoi Nak Test Drive Dulu



Mak Cik : “Anak mak cik belajar tinggi kt oversea dulu. Mak cik x nak letak harga. Tp biarlah berpatutan. Selalunye yg beljar tinggi dlm lingkungan RM20 ribu. Tp inilah satu-satunya anak perempuan mak cik. Harap faham2lah ye.. “.
Ajoi : “Saya faham maksud mak cik. Tp saya harap mak cik pun fahamlah ye. Kalau terlampau tinggi, terpaksa ditangguhkn nanti. Biarlah dicepatkn, biar jauh dr maksiat “..
Mak cik : “Kalau kamu tak mampu, anak mcik ni bukan tak laku. Ada berderet lg yg tengah tunggu. Kalau harga rendah, nanti apa pula orang cakap “.
Ajoi : “Macik nak jual anak mak cik macam jual kereta, kita buat mcm ni…
Sekarang jugak saya bayar DOWNPAYMENT RM2 ribu. Saya bawak balik anak makcik, malam ni sy TEST DRIVE dulu semua..
Kalau brg semua bagus, jgn cakap RM10 ribu.. RM 12 ribu pun saya berani letak. Tapi kalau dah LEMAU, ENJIN pon tak bgus.. . Anak mak cik sekali dgn deposit tu mak cik boleh simpan. Amacam? Ada Bran?
Lepas tu Ajoi kena perambat dengan batang penyapu dek mak cik tu ….
Share:

0 comments:

Post a Comment