" A year from now you may wish you had started today "

03 January 2012

hAri yAng mEmboSanKan

hari ni blk rumah pas abis kelas check2 tgk xde eletrik la plak!adoi...tp no hal je sbb selalunya kejap jer..then apa lagi aku teruskan la ngan rutin harian merangkap hobi aku iaitu tido...bangun kul 5.30 ,dah malam n maghrib dah masuk,tapi gelap gelita sbb eletrik lum ada ag...adoi...(kat cini musim sejuk mmg kul 5 pm dah malam..)

  pas aku amik solat apa semua,dah xde bnda yang leh aku wat,nk study xleh xnampak,nak online lagi la xlogik,apa lagi aku sambung mimpi aku..ha ha ha...besh wooo...tido lama benor...xde eletrik pon jadi sbb winter ni ttp sejuk n xperlu kipas,nyamuk mmg xde la...hhuuuu...mimp memanjang aku ai ni...

  last2 kul 9 aku terjaga balik...nasib baik la eletrik dah ada...huuu..leh aku layan movie...ha ha...study mmg dh xde mood la time cam gini...he he...tp yang problemnya skang kul 1.15 am pon aku xdpt tido ag,sbb dh terlebih tido tadi...aderkkk...tension tol la...apa la aku nak wat ni...hu hu....

p/s ; tido la selalu sbb ianya baik utk kesihatan anda...
Share:

0 comments:

Post a Comment