" A year from now you may wish you had started today "

27 April 2012

LuAhAn hAti ; Home theater & Game Console..?

Pas solat jumaat td smpt aku ngn abang aku chatting kt fb..


Katanya mama aku beli laptop baru...lerr..aku bru je ingt nk belikan Cpu utk kegunaan rumah...


so xjadi la..abg aku lak kata,kalu cm2 baik spend duit 2 utk beli home theater..mak aih ! 





katanya tv sound xbape bagus..aku on jer idea abg aqil..leh kitaorg kmpul fmly reramai raya ni tgk movie..

lgpon aku ada duit lebey ni..so no hal la..

ha ha..ok la aku cakap,ape2 hal nt aku blk kita g survey lu la..

yg benda aku nak lak xlen xbukan, ps3 ler..he he...barang baik punya 2..biasa la..remaja lg kan...hu hu..






ps2 aku ok lg ( 6 thn dh thn beb! ) , tp rasanya dh tiba masanya tukar ke ps3 which jauh lg bagus..bkn apa,at least petang2 leh la kitaorg adik bradik , spupu sepapat ( time blk raya ) main benda alah ni...

aku dh tau,pasni ada la yg berebut2 nak main ni bila dah ramai..ha ha..tp on jer..kita kan epi family! tp kena ckp kata aku la,sbb ps3 ni aku punya...peace!!

p/s ; duit umpama air,kalu disimpan lama2 aku busuk,tp jika dibiarkan mengalir akan bersih dan segar..

Share:

0 comments:

Post a Comment