" A year from now you may wish you had started today "

31 January 2013

LuAhAn hAti ; cUti wIntEr

lama benar xupdate blog.

bukan sebab apa,tp bz + xde cerita menarik.

ni update pon sbb bosan sgt kot.

sebab skang ni cuti winter 2 minggu.

so xgi jalan2 ke cuti ni? tak..duk umah je...aku g pameran buku je kt cairo tempoh hari..

abis dekat seratus lebih..dekat 7 buku aku balun..hu hu..tp ok la sebab murah..

buku apa aku beli ? ermm..the alchemist,pearl harbour,ps i love u, n ada la lg aku lupa tajuknya..

budak2 rumah aku g mana? ada yg gi baharia..aku xjoin sbb xde duit + tempatnya padang pasir,cm xbesh sgt..ada yg gi sinai & dahab,tp aku dh pernah gi thn lepas..

paling aku jeles kwn2 aku yg g london..ada yg g old trafford..fuhhh!aku jeles tol la..

tu xcter ada yg gi rome,istanbul,ireland...gila besh! 

bila aku nk g europe? kata nk g bila thn 3 ? aku trpaksa tunda utk thn dpn..sbb first aku nk simpan duit dl..n kad bank aku rosak so xleh cucuk atm,second,sbb blajar thn ni susah..dgr kata 4th year belajar mudah cikit...so ok la..sabar je la..harap aku lulus semua tahun ni..insyaALLAH


p/s ; movies pon layan jugak..ha ha..buku kuliah?hampeh xsentuh..teruk tol..ha ha...
Share:

0 comments:

Post a Comment