" A year from now you may wish you had started today "

31 October 2013

Cara Melihat Qarin



Cara Nak Melihat Kembar Ghaib Kita.

Anda pernah dengarkan yang kita mempunyai kembar ghaib/Qarin?

Berikut adalah cara untuk melihat Qarin :

Ada 8 langkah:

1. Cabut 7 helai rambut kepala.

2. Ambil 7 potongan kuku tangan atau kaki.

3. Letakkan semua di atas sehelai kain putih (apa saja, yang penting putih).

4.  Gulung  kain putih yang ada isinya tadi.

5. Ambil limau nipis, satu saja, perah airnya hingga habis.

6. Air perahan tadi anda titiskan pada gulungan kain putih.

7. Gulungan kain tadi anda letakkan di taman atau halaman rumah, atau di mana saja yang penting dekat pagar rumah, kalau boleh jangan bagi orang lain tahu, tak perlu ditanam letak saja di antara tumbuhan.

8. Tunggu 7 hari, sehingga Qarin anda datang, hingga malam kelapan, dia boleh muncul di mana saja, cuma munculnya sepintas, biasanya kembaran itu meniru apa yang sudah pernah kita kerjakan atau yang akan kita kerjakan, dia tak boleh dilihat  orang lain, cuma kita sendiri.

P/s : Jangan takut! Dia pun makhluk Allah!
Share:

15 comments:

  1. Pernah buat ke? seram kot.... =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xprnah la ..fara buat dl la ..then sy ikut..

      Delete
  2. glurp..meremang tetiba.. x berani nak buat :(

    ReplyDelete
  3. ee.. xbrani.. bace pon takot2 ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbnrnya time baca td pon qarin aefa ikut baca sama...duk kt tepi..

      Delete
    2. semalam aefa bace komen athiqi ni aefa terus tutup laptop , pejam mate then tido hehheh..

      Delete
    3. hehe...tkt ke fa..tiqi bkn sngaja nk tktkan fa..mf ya..hehe

      Delete
    4. hehe.. dulu aefa takde la takut sgt. tp ada peristiwa pernah berlaku.. keberanian tu hilang.. :( eh.. xde pape lah.. jgn rasa bersalah pulak.. hihi

      Delete
    5. ya ke fa..apa yg brlaku sbnrnya? leh x kongsi ngn tiqi..

      Delete
    6. cite die pnjg hihi.. tp kalau dipendekkan, dulu mase ikut kwn balik rumah die, ade something follow kami.. agak jauh jugak dia follow. smpikan aefa rasa cam nak keluar dr kereta dan lari~

      Delete
  4. terbaik. kalau buat ramai2, menjadi tak ? btw, berdosa tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xleh buat ramai2 sbb mujarab kalau xdketahui org..xbrdosa la,sbb kita bkn nk prhambakan dr kita kt dia..juz nk tgk dia..lgpon kita akan lebih yakin ngn kewujudan makhluk ghaib kan..

      Delete
  5. kalau buat selamanya kita akan nampak dia or macam mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiqi xpsti lak ika..cuba la ika buat pastu bgtau tiqi..hehe

      Delete