" A year from now you may wish you had started today "

08 October 2013

fOtO mOto * bALik kAmpUng *

Baru-baru ni aku berpeluang balik cuti kt kampung selama 3 minggu...walaupon singkat n lama cm selalu ( selalu 3 bulan! ) tp aku rasa cukup bermakna...sebabnya? tgk la gambar sbb malas nk tulis panjang2...hehe

main badminton even xbrapa pandai sgt dh..

kelakar tgk ian makan

boleh melantak durian puas2

teman tok ayah g jalan2 ..time ni g rumah cik long

karaoke ngn member2..besh tol

mkn seafood ngn family..ni plg syok

ni nama dia ikan senangin..fresh ikan dia,mkn tepi sungai..tip top!

layan ian lg..

ni bila aku nak balik ian tahu so dia nangis ..

jumpa si adele ni...baik sgt adele..clever gal..

Share:

7 comments:

  1. Ian tu boy/girl?
    Paham pulak dia org dah nak balik. Ingatkan dia takut tgok muka org tu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ian boy..hehe..sedap je mengata ya..

      Delete
  2. alahai so cute budak tu..spend time dgn family lah paling best dan nikmat sekali..:) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mrk anak buah sy..hehe..ye la wak..slg ada masak kena la spend masa ngn family kan

      Delete
  3. ni masa tiqi blk ritu ea..bestt arr kan dpt spend time dgn insan2 tercayunk :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah fa time blk kejap hr 2..besh la jgk,tp kejap sgt...huhu

      Delete
  4. alololo kesian tengok muka dia menangis hihihi nie uncle mesti beli mainan banyak2 nie =P

    ReplyDelete