" A year from now you may wish you had started today "

16 October 2013

LuAhAn hAti ; bALik kE pErAngAi dUlu

aku sempat bertahan setahun lebih je jadi malaikat...xtahan la bro..bila jadi baik ni macam2 dugaan lak yg melanda..baik kembali kpd perangai aku dulu,jadi hantu balik..yeahh..kembali kpd zaman kegemilangan aku..

zaman kegemilangan pe 2? susah la nk ckp dlm blog ni,kang semua rahsia pecah kang..senang cter jadi cam ala2 kasanova gitu..hehe..itu yg paling besh..apa yg penting 1 xpernah cukup bg aku sebenarnya..aku dah tekad,slowly aku nk kembali jadi cm dl..hehe...




p/s ; kdg2 kita dh brusaha utk jadi baik,tp xdpt kan..





Share:

6 comments:

  1. memang suah untuk berubah..tp xkan senang je nak giveup..

    ReplyDelete
  2. bukan tak boleh..tapi sebab tak istiqamah..nak berubah bukan susah..sehari pun boleh..tapi nak kekal istiqamah tu yang masalah..persoalan ni masih tak terjawab..

    ReplyDelete
    Replies
    1. errkk..2 la ...sthn lbh kira dh lama kan..kena slow2 la ya..

      Delete
  3. nak jadi budak baik kena slow motion dik .. jgn tergopoh-gopohh... insyaAllah boleh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xnk la jadi budak baik..xbesh..jadi bdk kurang baik lg besh..

      Delete