" A year from now you may wish you had started today "

31 December 2013

LuAhAn hAti ; sOrry sEmUa

alhamduliLLAH dh thn 2014 kita yaa..smg tahun ni kita dilimpahkan ngn rezeki & rahmat oleh Pencipta...amboii..bkn main baik lg kalam kali ni..haha..ya la sbb berlaku salah phm ckit ngn bdk2 kt sini tempoh hari,dan oleh sbb 2 jgk aku lama xupdate blog buruk aku ni...tawar hati beb!



  AlhamduliLLAH skali lg sbb org ' nakal' trsebut dah dtg jumpa aku dan perjelaskan hal sebenar...dan aku nak mintak maaf ngn diorg sbb mungkin entry aku sblm ni ada menyentuh sensitiviti mrk...dan aku dah jelas akn benda sbnr dan aku xnk panjang2 kan benda 2...forgive & forget lg baik kan...arap kita dpt jd kawan yg baik pasni k...

  Sbnrnya xde fitnah2 pon,tp juz ada yg 'panaskan' benda ni kot,tokok tambah n sbgainya...aku xsalahkan sape2 mgkin aku sndiri yang salah..biasa la 2...thanks skali lg sbb berani jumpa aku n talk face 2 face,xramai yg akn wt cm2 kot...

korang semua kena tau aku bkn psycho or ada mental,aku tau pe yg aku tulis , juz mgkin aku ni trlebih berimaginasi ( mungkin korang xphm pe yg aku cuba sampaikan )...itu je...k la..slmt thn baru..
Share:

4 comments:

  1. takpe laa tiqi, mungkin lebih baik macam tu kan, kalau orang tu dah face to face settle dengan tiqi so alhamdulillah...harap kejadian camtu boleh dijadikan pengajaran :) ika doakan yang terbaik untuk tiqi ya~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ika..tiqi pon doakan yg terbaik utk ika..amin

      Delete
  2. Alhamdulillah..forgive & forget..btol tu..memulakan tahun 2014 dgn sesuatu yg beh baik kan tiqi.gud2

    ReplyDelete
  3. salam tiqi, lama tak nampak.
    Selalunya apa yang kita buat mesti ada yg tak puas hati, tapi asalkan kita buat perkara yg betul, abaikan anasir2 negatif tu.
    Alhamdulillah, skarang da settle ke? kena lebih hati hati lepas ni lah kan.

    ReplyDelete