" A year from now you may wish you had started today "

06 February 2014

fOtO mOto * iAn & aDeLe *

Dah besar anak2 buah aku ni..Dah mkn pandai lak diorg ... Rindunya!

teknik ninja,Menonggeng 2 Sepupu!

Selalu ngn patung dia si Adele ni..



puas lekat kt dr sndiri lekat kt kucing lak...

petang2 main layang2...power la ian ni..

amboi adele..bkn main lg posing ya..hehe

Share:

8 comments:

  1. atotorhh macam2 ragam. huhu. ehh blog dah tukar wajah? hana bz tak ada masa nak singgah :(

    #hana dah tukar url blog tw. klik ASHA HANA :)

    ReplyDelete
  2. comelnya ragamnya ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  3. amboiiiii..pic last tu! bole jdi model~ hehe

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. Hahaha. Macam2 lah karenah diorang. Comel2 jer.

    ReplyDelete
  6. Alahai comey sungguh mereka ini.. :D
    Bertuah la ada ramai anak buah :D

    ReplyDelete
  7. bila la dpt jumpe dua budak comey nih..gerammmm tgok

    ReplyDelete