" A year from now you may wish you had started today "

01 March 2014

30 Day Blog Challenge ; #1 Day



Day #1: Basic things about yourself

Bagus idea drpd Farah 30 Day Blog Challenge ..at least kita ada idea nk tulis pe utk 30 mendtg kan..ok aku sahut cabaran ni! 

  1. Nama Athiqi,tp org panggil mr cool or tiqi.
  2. Asl Kota Bharu.
  3. Sekolah menengah aku Maahad Muhammadi Lelaki
  4. Umur 23 dah oii..
  5. Not single n not available.
  6. Skang bljr kt Mesir,thn 4 perubatan.
  7. Mempunyai parut kt tepi mata kiri & lengan sbb merempit.
  8. Pernah bom tandas rumah org sbb xpuas ht.( serius )
  9. Sori,aku ni pemalu.
  10. Mama adalah segalanya bg aku.
  11. Suka minum kopi.
  12. Die hard fan Man U! ( GGMU )
  13. Thn lps xblk raya.( rindunya rumah)
  14. Suka sgt tgk cter hantu.Latest aku tgk 9-8-81 & pee mak phrakanong.
  15. Layan aku spt mana korang nak aku lyn korang.
  16. moto hidup ' simple happy life '.



Share:

8 comments:

  1. Just nak cakap, someone you miss ada dua kali kalau awak perasan :)

    By the way dah tengok Pee Mak juga tapi Pee Mak tak seram pun. Kelakar adalah.

    ReplyDelete
  2. wah detail dah ni Tiqi..Happy Sunday dari kak ana..

    ReplyDelete
  3. Hehehehehe pee mak sedak gilo cito dio heheheh.
    tapi hok so lagi tok tengok lagi. Hehe. Wah wah not single not available? Tok pehe lah thiqi weh hahahha.

    ReplyDelete
  4. No 5 - ehem!
    No 8 - emph! emph! emph! :-D
    No 13 - bila last kelik kelate nih? kelate la satu2nya negeri hok ado nasi belauk sedap pagi2!!

    ReplyDelete
  5. macam best je buat challenge2 ni.. tp anne buat yang 10 hari pun tak habis2 lagi dari dulu.. hihi..

    mohon tiqi buat entri khas pasal bom tandas rumah orang.. kelakar pulak.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. salam..

    fuh no.7 tu cam biasa je utk laki kan..kbnykan mesti ade parut kat ngn mate@kening..hehe ;p

    ReplyDelete
  7. ore kelate rupenye ye..ihiks
    tunang ika pun orang kelantan jugak....kelantan-johor hewhewhew

    ReplyDelete
  8. Tak single ke?!! Alaa!! Nak nangeesss!!!! :((

    Hahahaha. Kidding, bro! Nice entry. Nak jugak buat ni. At least ada benda nak type. Hahahaha. :p

    ReplyDelete