" A year from now you may wish you had started today "

10 March 2014

30 Day Blog Challenge ; #10 Day



Day #10 ; The Weather

Cuaca dah panas skang..pagi masih sejuk time nk gi kelas.Masuk je tengahari mula la panas , nk masuk spring kan.Tapi spring kt sini xde la spring sgt,juz utk cukup syarat je.Kulit gatal2 sbb peluh kering ( sini panas kering so peluh cpt evaporate )..Tambah2 org yg byk berpeluh cam aku...

  Malam masih dingin,msh kena pakai heater.Tidur dlm selimut pon syok lg,juz nyamuk mula menampakkan diri.Kt kelas dah ramai mula batuk2 & hidung berair,common cold la 2...nasib baik aku dah nak sembuh..huhu..

  Pe yang menakutkan bila summer nak masuk ni ialah makin dekat la nk final exam..so kena kerja keras ckit la,kelas dah xleh tinggal..orait!
Share:

9 comments:

  1. take care... jage kesihatan.. :) gud luck..

    ReplyDelete
  2. waaa.. dah nk masuk spring. bestnyaa ^^ n good luck.. study leklok. ecehh !

    ReplyDelete
  3. samalah kat tanahair Tiqi, panas kering hingga bekalan air terpaksa di catu..jaga kesihatan kak ana doakan Tiqi cemerlang dlm exam..best of luck.

    ReplyDelete
  4. jaga diri dan good luck thiqi!!

    ReplyDelete
  5. fii hifzillah =) betul ke. hehe and gudluck mr cool.

    ReplyDelete
  6. salam..
    btul..cuaca pnas tmbh dgn jerebu lagi..
    btul2 mguji kshtan ..huhu

    ReplyDelete
  7. jaga kesihatan selalu yer tiqi :-)

    ReplyDelete