" A year from now you may wish you had started today "

02 March 2014

30 Day Blog Challenge ; #2 Day



Day #2: Somethings u look forward to in 12 months
  1. Fokus utk final exam bulan 6 ni.
  2. Bulan Mac besday mama,kena bagi hadiah ni.
  3. Rindu nak jumpa Adele,Adrian & Amanda ( anak buah ).
  4. Raya ni ingt nak buat family gathering,aku lah project managernya,akulah unit ekonominya,dan ya,aku juga merangkap kuli..wuwu..xkisah la..
  5. Habiskan buku2 yg aku lom baca lg.
  6. Bulan 3,4,5,6 study je kot keje aku ( dan berblogging )
  7. Err,jgn lupa improve skills dlm dota2 n try hero baru.
  8. Duit byk pakai thn ni,kena boost blk,tp cmne?
  9. Nak kena g jumpa si dia & family si dia kt Kuching bulan 8 ni ( duit mana nk cekau? )
  10. Bulan 9 member ajak g Krabi,woii duit oii.
  11. Bulan 9 jgk,yess! Ada lg member ajak g KK & Singapore ( if u know what i mean ).
  12. Dah lama xjengguk family2 jauh,tok ngah,tok chik,tok mama,tok su,pak su,mak su,pasu bunga,ayah long,mak long,polong dan sewaktu dgnnya.( kang diorg ckp sombong lak,masalahnya aku xblk thn lps sbb exam kantoi! ).
  13. Haa...sekolah menengah aku yg amat aku sayangi dah 4 thn aku x gi,mmg thn ni wajib gi!
  14. Balik ni ingat nak mengajar tuisyen la,part time kan.& nak wat kebajikan tuisyen free kat rumah anak2 yatim.
  15. To sum up,mmg byk kena plan betul2,tp insyaALLAH hendak seribu daya tak hendak seribu dalih.


p/s ; time muda ni la nak buat apa yg kita nak.
Share:

5 comments:

  1. si dia? oh okey, paham.. hihihi..
    harap dapat buat semua yang tiqi plan.. :)

    ReplyDelete
  2. bnyk nk g travel nmpk tahun ni... ^_^

    ReplyDelete
  3. thiqi, ada berapo ore 'si dia' nih! ha ha ha sambung cite cepat! tergantung tuh! saspen

    ReplyDelete
  4. Balik Malaysia tahun ni? Tahniah~

    ReplyDelete
  5. amboiiii banyak nau nak travel tu huhuhuhuhu....
    bagus juga tu tiqi nak wt part time mengajar...bila kita sampaikan ilmu ni insyaAllah ilmu yang kita sampaikan tu nanti setiap satunya diberi ganjaran pahala oleh Allah...kena ikhlas tau mengajar ;)

    ReplyDelete