" A year from now you may wish you had started today "

03 March 2014

30 Day Blog Challenge ; #3 Day


Day #3: Your day in detail

3/3/14' ( Isnin )

8.36 am - yesss...bgn lambat! Kelas kul 9 pg..ni la akibatnya tido pas subuh.

8.40 am - dilema..nk gi kelas ke x hari ni..dah lama xponteng..lgpn hari ni ENT, lam kelas 4 orang je laki.

8.41 am - masih ngah pikir nk gi ke x.

8.42 am - alaa..gi je la nati xphm lak nk exam.

9.15 am - Sampai kelas,dah penuh & Prof. dah ada,nasib baik Nuryn dah reserve VIP seat aku.

11.00 am - Huh,Prof xberhenti lecture,tepu + pening + xphm.

11.15 am - Cantik abis kelas teori,ajak Nuryn g bekpes..omak ai lif rosak lak,terperangkap lam lif,nasib baik ok blk..lega..

11.30 am - Practical class,oraittt...

12.20 am - Nsb baik Prof abis awal,kalau x muntah aku...yeayyy balik!

12.45 pm - Turun dr bas kena langgar ngn beskal,nsb baik pak cik kalau x dah bengkok tyr beskal aku krjakan.

1.30 pm - pas solat ngantok lak,tido la.

4.00 pm - Solat n main game + update blog.

7.00 pm - Blackout.

8.00 pm - Bukak fb & update esaimen.

11.00 pm - Cantik,blackout lg!

12.00 pm - Bukak blog,n update lg.Oraittt..

12.30 pm - Xtau nak buat apa dah.Nak study dh malas,lyn movie je la..






Share:

6 comments:

  1. Monolog dalaman sama ada nak pergi kelas ke tak tu, saya pun selalu rasa.

    Lewatnya awak tidur. Pukul 12:30 pun belum lelap. Kalau saya lambat tidur, esok harinya mesti lalok ._.

    ReplyDelete
  2. salam...

    amboi..nk g kelas pon pkir nk g ke x ye..ilmu tuuu..

    ReplyDelete
  3. haip adinda thiqi!!
    sebelum tdo dah set minda,esok nak g kelas! bukan lg 20 minit kelas nak start! (-_-)'
    p/s: kesian pakcik basikal! :-D

    ReplyDelete
  4. masih dlm trek ni Tiqi: lain kali lepas subuh tak yah tidur kay..kan dah lambat gi kelas..

    ReplyDelete
  5. haha macam2 plak yg berlaku =P

    ReplyDelete
  6. jgn nak femalas sgt ea nak g kelas..hehehe.namo ponteng2

    ReplyDelete