" A year from now you may wish you had started today "

04 March 2014

30 Day Blog Challenge ; #4 Day


Day #4: 25 things to do before your next birthday.
  1. Habiskan buku Paulo Coelho yg berbaki sedikit je lg.
  2. Cari buku psl Ikhwanul Muslimin & kaji sedikit sebanyak.
  3. Tambah berat badan,kurus sgt kot.
  4. Kempiskan perut buncit ni.
  5. Tambah kenalan & rapatkan hubungan ngn pelajar2 kat sini ( umum sgt kot ).
  6. Langsaikan hutang aku ngn member2.
  7. Nak maafkan semua org yg pernah buat salah kat aku.
  8. Makan makanan seimbang ( lebih sayur & buah ).
  9. Ambil gambar kelas.
  10. Jamuan kelas.
  11. Cuba istiqamah solat di masjid.
  12. Cakap kat si dia yg aku suka dia.
  13. Cakap si dia aku bersedia cakap ngn ayah dia.
  14. Dalam sehari cuba xmain game lansung.
  15. Solat malam 2 kali seminggu.
  16. Cuba xponteng kelas bermula sekarang.
  17. Minimakan berfikiran negatif.
  18. Kurangkan tido petang.
  19. Jangan tangguh keje,keje hari ni bukan utk esk!
  20. Blog kena sentiasa update even org xbaca.
  21. Study group kena plan elok2 & kena jalan even 2 org je.
  22. Plan elok2 pe yg kena buat blk cuti ni.
  23. Belajar at least 3 hero baru kt dota 2 ni.
  24. Nak tgk I Robocop.
  25. At least g sekali kuliah agama.
Share:

4 comments:

  1. Nak tambah berat badan sebab kurus tapi perut buncit?

    Ada ke orang kurus, perut buncit?

    Suka semua benda yang berkaitan dengan rohaniah :)

    ReplyDelete
  2. Kak ida dok napok hok no 12 dan 13 jah ni... si dia hok mana so terr? ha ha ha ha
    p/s: biarlah rahsia... :-D

    ReplyDelete
  3. gudluck mr cool. chaiyok2! u can do it ! hehe

    ReplyDelete
  4. aikkk bukan dah demok ke tiqi..ok balik nih leh jumpe family si dia tu ek..hehehe

    ReplyDelete