" A year from now you may wish you had started today "

30 May 2014

BBQ belia 4B

Tup tap dah abis sesi pengajian tahun 4..macam baru semalam kelas bermula,ni dah study week...biasa la kt sini xikut sistem semester,tp ikut sistem tahun ( 7 bulan - kuliah, 2 bulan - exam , 3 bulan - cuti ). Means dah genap 4 thn jgk aku kt Mesir.

So sempena abis tahun 4 kelas kami buat jamuan sikit,berbbq..tp thn ni pelik sikit sbb pompuan n laki buat asing2,tp bg aku sama meriah je...

ni dia panggil multi-pod ( ciptaan Paan Adzmi )

ala kadar je mkn,tp alhamduliLLAH kenyang...



camni la hidup kt perantauan,member2 la segalanya..


cam biasa last majlis mintak maaf pe semua..msti ada salah silap sepanjang 7 bulan kuliah kan..

Bagi aku tahun 4 ialah tahun yg plg epi,enjoy + rasa cam singkat gilerr..mungkin sebab subjek xde susah cam thn 3...papepon aku arap kami semua lulus exam tahun 4 ni...jumpa korang di tahun 5 lak ya!
Share:

11 comments:

  1. meriahnya..
    bestkan kalau buat aktiviti reramai ngan kawan2.. makan sikit pun boleh kenyang jadinya.. hehe..

    ReplyDelete
  2. wah tahniah2! lagi setahun jela ye. all the best in your final exam eh.

    tiki sama tahun dengan akak yg tiki bg nama fb dia dulu ke? kalau jumpa nanti kirim salam kat dia jugak & say thanks :)

    ReplyDelete
  3. walaupun ala kadar but it looks menyelerakan ^^

    ReplyDelete
  4. nampak sedap makanan.. meriahnyee.. semoga dapat result yg gempak.. aminn.. :)

    ReplyDelete
  5. BBQ mmg fun :D Btw, lamanya menghilang. Hiii :P

    ReplyDelete
  6. Makan macam tu kira ala kadar ke? kena tengok macam mana kami makan dekat sini baru tahu ala kadar tu macam mana. Hehe

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniahhh... hehe goodluck mr cool =)

    ReplyDelete
  8. wahh tahniah :D amboi berbbq . yummy ! sedap :D

    ReplyDelete
  9. tahniah dan semoga cemerlang hendaknya, begitu pantas putaran masa kan..all the best tiqi..:)

    ReplyDelete
  10. berapa tahun lagi baki nak belajar..?

    ReplyDelete
  11. wah meriahhh u olz nyew majlis..best2.. jap je kan dah tahun 4..moga tiqi berjaya smpai final year

    ReplyDelete