" A year from now you may wish you had started today "

05 June 2014

LuAhAn hAti ; Selamat Pengantin Baru.

Empat jemputan ke majlis kesyukuran,walimatul urus,sambut menantu dan yg sama waktu dengannya aku trima kt fb ni..Tp satu pon xdapat aku penuhi,oh no! Yang pertama ialah sepupu aku Kak Sarah,yg kahwin minggu lepas...Mama aku col ckp suaminya polis,segak bergaya...okayyy...

kak sarah & suami


  Minggu lepas jgk member kelas aku Fauzan selamat diijabkabulkan..alhamduliLLAH...tapi paling aku sedih xdapat penuhi undangan majlis kahwin member kamcing aku Nik Usamah ngan Syahiran,aduhaiii...Kalau nak tau 2 orang ni member aku sejak sekolah rendah kot,16 tahun kenal beb! Time sekolah rendah kacau budak pmpuan sama2,kena denda berdiri atas kerusi sama2,time sekolah menengah lak sama2 join pengakap ( Syahiran pernah rasuk ngn pontianak dlm hutan dan aku yg tolong dia,klik sini utk cerita lanjut ) , ponteng kelas sama2, sama2 kena hina ngn Cikgu Berahim ( klik utk baca ) ...Damn..

fauzan & isteri


  Bukan aku sedih sbb korang kahwin,aku tumpang gembira beb,tp aku rasa pasni kita xleh lepak sama2 cm dl dah,main futsal sama2,main gitar n nyanyi tepi pantai , karaoke sama2..damn,aku rasa semua yg dlu xkan sma dah...

nik usamah & isteri


Utk sahabat aku,Syah & Nik,aku doakan korang bahagia sampai ke anak cucu,aku tau korang berdua jenis baik,juz aku,Hanif,& Azlan je jenis syaitan sikit duk pengaruh korang,hahaha...Aku harap korang dpt jadi suami yg baik ya...InsyaALLAH...



Aku? Bila nak kahwin? Haha...calon pon xde lagi,still single la beb..xde pompuan sanggup suka kt aku,mungkin obses sgt ngn keje & aktiviti aku sampai aku xde masa utk yg lain..Pmpuan leh thn sebulan or 2 je ngn aku,mungkin bukan masa aku utk berpasangan lagi..

Syahiran & isteri


Harapan aku ialah kita still dpt bersahabat sampai ke akhirnya,dan kalau sekali skala kitaorg ajak minum air harap bini izinla ya,jgn tkt bini lak! haha...ok sebelum aku nangis aku nak akhiri kalam ngn ucapan SELAMAT PENGANTIN BARU,BRO.




p/s ; dulu time sekolah main game sape yg kahwin dl,korang ckp aku yg akn mula2 kahwin,damn,aku rasa aku last kot...bagero korang!
Share:

14 comments:

  1. busy betul tuan tanah sampai tak sempat pegi kenduri :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah untuk kawan-kawan awak. Saya pun dapat banyak jemputan walimah tapi tak dapat pergi juga

    ReplyDelete
  3. semoga mereka bahagia hingga ke syurga :-)

    btw, I used to play that game with my gang! hahha. and ada yg kata sy yg akn kahwin dulu. hikhok. memandai je..

    btw, moga2 tuan blog jumpa jodoh yg baik! amiin.

    :)

    ReplyDelete
  4. jodoh pertemuan di tangan Tuhan,Insyaa Allah suatu hari nanti sampai detik dan ketika nya akan ketemu juga jodoh Tiqi..

    ReplyDelete
  5. ramainya yang kahwin.. tuan blog bila pulak?

    ReplyDelete
  6. wiwit tahniah =) alaa, sabar laa mr cool.. hehe stay calm stay cool =P

    ReplyDelete
  7. When the time comes, pasti akan kahwin gak. Jgn terburu2, bcos we save the best for the last. Haha! Pst, takdalah nak berhenti blogging, cuma kekangan waktu tak boleh nak blogging dlm masa 3 hari tu. See, now dah balik online. Hiks! Whatsapp buat masa ni shut down dulu. By God's will next week baru on balik :D

    ReplyDelete
  8. tahniah utk kawan2 yang selamat diijabkabul kan. insyaAllah jodoh athiqi pulak nanti.. ^_^

    ReplyDelete
  9. seronok tengok orang kawen-kawen ni. tapi memang sedih kalau tak dapat attend majlis member.

    ReplyDelete
  10. ramainye kawan2 yang kahwin.. ehem owner blog bile??hihi... sama cantik sama padan semuanya.. semoga bahagia hingga syurga.. aminn.. :)

    ReplyDelete
  11. bila pulak tuan blog nih nak kahwin?hehehehehehehe :)

    ReplyDelete
  12. semoga kekal hingga ke jannah. tuan pintu bila pulak? nanti rajin2 lah hantar kad kat blog kamek :D

    ReplyDelete