" A year from now you may wish you had started today "

21 November 2014

Di mana Lama Menghilang?

Lama betul xupdate blog ni,dah berhabuk pon...fuh fuh...Alaaa apa nak kisah blog aku ni pun bukan ramai sgt yang baca,so xkisah sgt la kan..Tapi nape dan di mana aku menghilang? Cecite cecite...

 Lepas habis exam 20 Julai aku terus balik Malaysia 22 Julai,ni first time aku balik tanpa tunggu result,ye la tahun sebelum xdpt raya kampung sedih kemain!

22/7/14 - Mesir - Malaysia.
Flight 12 jam.3 kali aku tido,bgn utk makan je.

bye bye Mesir

23/7/14 - Kota Bharu.
Sampai je member aku Hanif dah ada duk tunggu utk jemput.Nape member aku yg jemput? Hehe sbb aku xbagitau pon family yg aku balik,diorg ingt aku balik raya pertama.Nk surprise la kononnya.


Ni dlm keta Hanif.Klasik kan jalan ke kampung aku.

Aku xsuruh Hanif hantar terus ke rumah,aku ajak dia g bazar ramadan kt pekan.Mengidam kot!



Home Sweet home - 5.10 pm.

Dah sampai rumah ramai sgt dh ngn mama,abg2 aku,atok,pak cik mak cik,sepupu sepapat & anak buah aku..Diorg pe lg terkezut badak la tgk aku tercegat kt pintu rumah...Terkono korang..


Muka terkejut tgk uncle dia.Ke dah xknal ni..hehe


Si Adele tukar baju sbb dah berpeluh.
Time nak berbuka semua duk kalut kt dapur.

ni bahagian kuih.
fulamak.sekali hari ni nasi ayam daaa...

apo lg...serbuuuu
Sebab 2 la aku lama xupdate blog.Sekian terima kasih.






p/s ; harap2 pasni dpt update selalu,insyaAllah.




Share:

8 comments:

  1. erm sempat pusing satu Malaya lagi kan Tiqi, dah cepat2 vakum habuk2 kat blog ye..update lagi dan lagi..hehe :)

    ReplyDelete
  2. jauh mengembara luas pemandangan..balik malaysia cari ayam goreng..huhu

    ReplyDelete
  3. lame betul menyepi..hihi.. xpe2 lepas nie rerajin update ye mr tiqi :)

    ReplyDelete
  4. heheheh...berada diumah mmg heaven kan..dah xpikir dah benda len...

    ReplyDelete
  5. Happy aa dapat balik jumpa familyyy kan kan =D

    Ya ya ya.. Tolonglah update blog selalu --' Jenuh tunggu baru muncull nie ><

    Hikhikhik

    ReplyDelete
  6. Owh yaa, dah beso dah 2 orang budak comel tuu.. lama tak baca pasal dorang =D

    ReplyDelete
  7. Uks.....jauh beno belajar tu dik...
    Alaha menu nasi ayam...fav cik akak..lari jauh2 dulu..tak pasal cik akak telan aik liur

    ReplyDelete