" A year from now you may wish you had started today "

27 January 2015

Kedah & P. Pinang

Lokasi ; Gurun,Kedah
Tarikh ; 26/9 - 27/9
Tujuan ; Member kahwin + jalan2
Peserta ; Azlan,Judin & aku

sebenarnya last minute punya plan,bincang punya bincang pergi la kita bertiga ke Kedah.Jam 10 pg bertolak jam 3 ptg dh sampai Sg Petani.Bermalam kt hotel share bilik rm70 kalau xsilap aku.Sekali ngn breakfast.Mlm 2 sempat jgk aku jumpa si Adiy & Muzak.


Keesokan pg kami bertolak ke Gurun.


Ni haa member sekolah aku ngn pasangan dia.Nama dia Yaakob.
Pas majlis kami minta diri n terus bertolak ke Pulau Pinang.Nasib baik ada member kat sana nama Zafran,member sekolah jgk.Boleh la kami bermalam kt rumah dia & minta dia bawa g jenjalan.Cun2.

Lokasi ; Seberang Prai & Kota Lama & Batu Ferringhi,Pulau Pinang.
Tarikh ; 27/9 - 28/9

Katanya pasemboq kt Kota Lama ni paling besh kt dunia,so kami pe lg serbu la.


Kat sini penjual akan serbu  meja pelanggan yg baru sampai,so yg 1st time dtg akn rasa gabra n cuak jgk la.Tapi aku mantain cool je sbb aku dah tahu kedai mana yg besh.






p/s ; kalau nk ikutkan hati byk lg tempat aku nk g,tp Azlan ngn Judin ada keje xleh cuti lama2.Maklumlah aku sorang je yg masih student..huhu
Share:

10 comments:

  1. Penang best! Aritu baru pergi masa konvo bulan 12. Makan char koew teow tak? Tapi penang memang best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa...xsempat pekena char koew tiaw...nanti ada rezeki iA pegi lg

      Delete
  2. as'salam..
    wahh cam sedap tgok mkn tu..apa nm kedai yg besh tuu?
    mne au nti p sana..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..klu xsilap kedai 2 nama hussein ke pe..mmg rmai org kedai dia

      Delete
  3. Sedapnya dapat makan-makan dekat Penang.

    ReplyDelete
  4. Cik akak tengok menu tu. Nyummmy..rasa nak makan sekarang juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...blh je..nt cik akak blnja la pula ya..hehe

      Delete
  5. uishhh sedapnye...xpernah lagi makan pasemboq..hihi

    ReplyDelete